Hakis effat
Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

Yeniyıl Mesajı

2017-01-29

Bir  yıl daha sona ererken yeni bir yıla, yeni bir ümide başlamanın heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz . Yeni yılının ise Türkiye ve dünya için huzur, barış, refah ve mutluluk getirmesini diliyorum.

2016 yılında, milat diyebileceğimiz günler yaşadık 15 Temmuz Darbe girişimi gibi Cumhuriyet döneminde eşine rastlanmamış bir işgal girişimine şahit olduk. Terör, Ekonomik saldırılarla  ülkemizi zayıf düşürmek gibi topyekûn, sistemli bir saldırıyla karşı karşıya kaldık. Her türlü saldırı ve tehditlere milletçe karşı koyduk. Bu mücadelede hainler tarafından acımazsızca katledilen şehitlerimiz oldu, onlar bize bu toprakları bir kez daha vatan kılmamızın sembolleri oldular.  Onlar kalbimizde yer alarak, ilelebet yaşayacaklardır.

Milletimize yapılan her türlü saldırı millet-devlet kenetlenmesi karşısında eriyip gidecektir.

2016 yılı Türkiye'nin mazlumlara kucak açtığı bir yıl oldu. Ortadoğu’nun kalbi Suriye’de yaşanan insanlık dramına, ülkemizle birlikte birkaç ülke hariç seyirci kalınmasının acısını yüreklerimizde taşıyoruz. Köklü bir geleneğin mensupları olan bizler, tarihten gelen sorumluluğun bilinciyle, Suriye başta olmak üzere savaş, zulüm ve baskıdan kaçan tüm mazlumlara hiçbir ayrım gözetmeden kucak açmaya devam edecektir.

Ülkemiz, 2017 yılında emin adımlarla yoluna devam edecektir. İnanıyorum ki, önümüzdeki yıllar, Türkiye’nin ay-yıldızı daha da parlayacaktır.

2017 yılının ülkemiz ve İslam alemine huzur ve refah getirmesi temennisiyle, 15 Temmuz'da, Terörle mücadele ve sınır ötesi faaliyetlerde milletimizin bekası ve ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi saygı ve şükranla anıyorum. Bu dileklerimle yeni yılınızı kutluyor; 2017 yılının ülkemiz, milletimiz ve bütün üyelerimiz ve aileleri için barış, huzur ve kardeşlik getirmesini diliyor, saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

Vedat BÖKE

OLEYİS Genel Başkanı

Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım