Hakis effat
Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

YENİ YILDA DA EMEKÇİLERİMİZ İÇİN MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEKTİR

2022-12-31

YENİ YILDA DA EMEKÇİLERİMİZ İÇİN MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEKTİR

Sevinçleriyle, hüzünleriyle bir seneyi daha geride bırakırken, yeni umutlarla  yeni bir yıla girmenin heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Her yeni yıl, yeni bir başlangıçtır. 

2022 yılını geride bırakırken, tüm insanların dünyada barış, refah ve huzur istediği, 90 bin kişinin hala kadro beklediği, işsizlerin iş, dar gelirlilerin daha iyi koşullarda insanca yaşayabilecekleri bir gelir talep ettikleri yeni bir yıla giriyoruz. 

Her türlü güvencesiz çalıştırmanın son bulmasını ve tüm çalışanların iş güvenceli
çalışması,  aynı işi, mesleği yapanların farklı statülere bölünmemesi, eşit işe eşit ücret verilmesi, tüm çalışanların temel ücretinin insanca yaşayacak düzeyde olmasını, iş barışını bozan, rekabeti körükleyen uygulamalardan vazgeçilmesi temennisiyle,

Başta üyelerimiz olmak üzere, çalışan kesimin beklentilerini karşılayabilecek daha örgütlü, daha güçlü bir sendikal hareketin inşası için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Üyelerimize ve tüm çalışanlara 2023 yılında sağlıklı, güvenli, mutlu ve huzurlu bir çalışma hayatı, aileleriyle birlikte insan onuruna yakışır bir yaşam diliyoruz. 

VEDAT BÖKE
OLEYİS SENDİKASI GENEL BAŞKANI

Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım