Hakis effat
Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

Vedat Böke Grand Azur Oteli Çalışanlarımızla bir araya geldi

2017-01-29

Genel Başkanımız Vedat Böke, Marmaris Grand Azur Oteli üye işyerimizde çalışan işçilerimizle bir araya geldi. Toplantıda kısa bir konuşma yapan Genel Başkan Vedat Böke ülkemizde yaşanan 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Toplantıda; Darbe girişimi ve sonrasında Türk Milleti'nin, başarılı bir demokrasi dersi verdiğini aktararak, milletin, FETÖ Terör Örgütü tarafından kalkışılan darbe girişimini başarıyla püskürttüğünü belirtti.

“Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla sokaklara inerek bu sefer milletçe dik durarak boşa çıkarmıştır. Milletimiz, meydanları demokrasi alanlarına çevirerek darbecilere hak ettiği dersi verdiğini anlatan Vedat Böke, şunları söyledi:


“Sendikamız darbe girişiminin ilk dakikalarından itibaren demokrasi ve millet iradesinden yana net bir tavır almış ve sonrasında Oleyis Sendikası olarak, Fetullah Gülen ve bu hainin kurduğu silahlı terör örgütü FETÖ hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulmuştur. Bundan sonrada Milletimize yapılan her türlü düşmanca tavır, terör faaliyetleri karşısında Milletimizle beraber olmaya devam edeceğiz”dedi.
alt
Toplantıda ayrıca, Turizm sektöründe yaşanan olumsuzluklara da değinerek ülkemizde yaşanan son olaylardan sonra iyi durumda olmadığını ama hep birlikte üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirerek özlenen duruma kısa zamanda geleceğine inandığını söyledi.

Genel Başkanımız Vedat Böke Kıdem tazminatındaki tartışmalara da değinen Böke, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca tamamlandığı söylenen çalışmanın kendileriyle henüz paylaşılmadığını dile getirdi.

"Kıdem Tazminatında hak kaybına karşıyız"
Böke, Kıdem Tazminatı ile ilgili olarak şunları aktardı “Kıdem tazminatının daha çok çalışanın faydalanması açısından fona devredilmesine sıcak baktıklarını ancak hak kayıplarına karşı olduklarını dikkati çeken Böke, HAK-İŞ Konfederasyonu başkanımız sayın Mahmut Arslan kıdem tazminatı konusunu tüm platformlarda işçi hakkının korunması durumunu sürekli hatırlatmaktadır. Bu konuyla ilgili HAK-İŞ tarafından Dünyadaki kıdem tazminatı uygulamalarının derlendiği bir kitap çalışmasını kamuoyuyla paylaşılacaktır” dedi.

alt

 

alt

Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım