Hakis effat
Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

Vatanımızın huzurunu hedef alan bu alçak saldırı asla hedefine ulaşamayacaktır

2017-01-29

OLEYİS Sendikası Genel Başkanı Vedat Böke, ülkenin birlik ve beraberliğini hedef alan bu menfur saldırıların asla amacına ulaşamayacağını belirtti

Böke, Gaziantep'in Şahinbey ilçesine bağlı Beybahçe Mahallesi'ndeki bir düğüne yönelik gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin, Türkiye'nin daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğunu söyledi.

Gaziantep halkı ve Ülkemiz bu saldırıyı sabır, birlik ve beraberlikle aşacağını vurgulayan Böke, "Milletimizin sağduyulu davranarak teröre ve onun destekçilerinin yapmaya çalıştığı provokasyonlara karşı dikkatli olunarak,  prim verilmemesi gerekir. Bizlere düşen görev sabır ve birlik olmaktır" dedi.

Bu tür saldırılarda;  Milletimizin 15 Temmuz'da göstermiş olduğu birlik ve beraberliği, ülkemize yönelik yapılan terör saldırılarında da gösterilmesi gerektiğini vurgulayan böke, "Vatanımızın birlik ve beraberliğini  hedef alan bu alçak saldırı asla amacına ulaşamayacaktır. Patlamada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, milletimize ve yakınlarına başsağlığı, yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum" şeklinde konuştu.

OLEYİS Basın Merkezi

Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım