Hakis effat
Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİMİZİ SAYGI RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUZ

2022-12-22

SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİMİZİ SAYGI RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUZ

Başkan Vedat Böke, Sarıkamış Şehitlerini Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Oleyis Sendikası Genel Başkanı Vedat Böke;
         “Birinci Dünya Savaşı’nın en zor safhalarından biri olan Sarıkamış’ta 90 bin Mehmetçiğimiz donarak inançları ve vatanları uğruna canlarını seve seve feda etmiştir. Sarıkamış’ta şehit düşen mehmetçiğimizin bu eşsiz yiğitlik destanı, büyük bir fedakârlık ve kahramanlık örneği olmanın yanında, gelecek kuşaklar için de birlik ve kardeşlik örneğidir.

         Bizler, Sarıkamış şehitlerimizin bu fedakârlığını asla ve asla unutmayacak, şehitlerimizin uğruna canlarını verdikleri değerleri her zaman koruyup ve yaşatacağız. Bu harekât bizlere Mehmetçiğin vatanı için her koşulda gözünü kırpmadan mücadeleye hazır olduğunu ve canını seve seve verebileceğini bir kez daha göstermiştir.

          Sarıkamış Harekatı’nın 108'nci yıl dönümünde şehitleri rahmet ve minnetle yad ettiklerini belirten Böke, " Tarihin en soğuk günü olarak anılan ve derin bir hüzün bırakan Sarıkamış Şehitleri’nin bir kahramanlık ve fedakarlık örneği olan bu harekat, sebepleri ve sonuçları itibariyle tarihimizde derin izler bırakmıştır.

         Bu duygu ve düşünceler içerisinde üzerinde yaşadığımız her karış toprağın nice kayıplar, zorluklar ve canlar pahasına kazanıldığının bir kez daha altını çiziyor; Sarıkamış Harekâtı’nın 108. yılında, şehit düşen Mehmetçiğimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.

OLEYİS BASIN

Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım