Hakis effat
Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

RAMAZAN BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

2020-05-23

OLEYİS Genel Başkanımız Vedat Böke, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm üyelerimizin ve vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutladı

Böke, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan (Covid-19) koronavirüs salgını sebebiyle binlerce yıllık kültür  ve geleneklerin dışında bir bayram geçirmek zorunda kalındığını aktardı.

Böke, mesajında şunları belirtti:

"Bu Ramazan Bayramında aramıza mesafeler girse de, sarılıp bayramlaşıp alışa geldiğimiz binlerce yıllık geleneklerimize uygun bir bayram geçiremesek te yüreğimizde yaşattığımız güzel hasletlerimiz, hiçbir zaman eksilmedi. Tarihi günlerden geçtiğimiz bugünlerin de son bulacağına inancımız tamdır. Belli kurallar ve çekirdek ailemize ile geçireceğimiz bu bayram ve sonrasında kurallara uygun geçireceğimiz bir süreç sonrası inşallah son bulacak ve yine normal yaşamımıza dönebileceğiz. Ramazan Bayramı'nın manevi ruhuna uygun bir şekilde, tedbirler elden bırakılmadan kutlanması ve bu salgından biran evvel kurtulmak en büyük temennimizdir.

Bu sebeple buruk geçen mübarek ramazan ayında yapılan tüm ibadetlerin Allah katında kabul edilmesini, inananlara hayırlar getirmesini diliyor, Yeniden bir arada olacağımız nice bayramlara ulaşmak dileğiyle başta üyelerimizin, milletimizin Ramazan Bayram'ını yürekten kutluyorum."

Vedat Böke

OLEYİS Genel Başkanı

 

Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım