Hakis effat
Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

RAMAZAN BAYRAMI MİLLETİMİZE VE ÜLKEMİZE HAYIRLAR GETİRSİN

2021-05-12

Oleyis Genel Başkanı Vedat Böke, "Bu yıl Ramazan ayını Kovid salgını nedeniyle  manevi iklimine uygun şekilde yakınlarımızla dostlarımızla bir araya gelerek iftar sofralarının paylaşamasak da, Sevgi ve umudu barındıran, her yıl kırgınlıkların unutularak bir araya gelmemize vesile Ramazan Bayramı’na salgın şartları ve Filistinli kardeşlerimizin yaşadığı zorluklar ve zulüm sebebiyle buruk bir şekilde ulaştık."

İsrail askerlerinin, aralarında bebeklerin, çocukların, kadınların ve yaşlıların da bulunduğu savunmasız Filistinli sivillere karşı ölümcül silahlar kullandığı baskınlar ve saldırılar karşısında derin üzüntü içindeyiz.

Salgın şartlarını en kısa zamanda atlatıp, yine büyüklerimizle çocuklarımızla hasret duyduğumuz sevdiklerimizle yeniden bir araya gelerek kavuşacağız. Salgın, bu mübarek ayda bize ve tüm insanlığa dayanışmanın, yardımlaşmanın önemini tekrar hatırlattı. Milletimizin bu zor günleri sağlık ve huzur içinde atlatabilmesi için elimizden geleni yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. 

Bu duygularla Kovid-19 salgınında mücadelesinde kaybettiğimiz sağlık çalışanlarımızı ve kaybettiğimiz canları rahmetle anıyorum.

Bu bayram vesilesi ile Rabbimden Filistin’deki zulmün durmasını ve Kovid salgını atlatıp daha sağlıklı ve huzurlu bir şekilde bayramlara ulaşmayı diliyorum. Bir kez daha sizlerin ve aileleriniz Ramazan Bayramını tebrik ediyorum.”

 

Vedat Böke

Oleyis Genel Başkanı

Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım