Hakis effat
Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

ÖZ GIDA-İŞ SENDİKAMIZIN 15. OLAĞAN GENEL KURULU’NA KATILDIK

2023-02-11

ÖZ GIDA-İŞ SENDİKAMIZIN 15. OLAĞAN GENEL KURULU’NA KATILDIK

 

Genel Başkanımız Vedat Böke, 11 Şubat 2023 tarihinde, Öz Gıda-İş Sendikamızın 15. Olağan Genel Kurulu’na katıldı.

Genel Kurula Genel Başkanımız yanı sıra Genel Başkan Vekilimiz Serpil Açıkgöz, Genel Başkan Yardımcımız Derya Aydoğan, HAK-İŞ Genel Başkan Vekilimiz Dr. Osman Yıldız, ve konfederasyonumuza bağlı sendikalarımızın genel başkan ve yöneticileri, örgütlü işyerleri yönetim kurulu üyeleri, misafirler ve Öz Gıda-İş Sendikamızın delegeleri katıldı.

Olağan Genel Kurul, Kahramanmaraş ve çevre illerde meydana gelen deprem felaketinde hayatlarını kaybedenler için okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dua ile başladı.
 

“En Kutsal İş Sendikacılıktır”

Şahin, “Hayatta yaptığım en kutsal iş sendikacılıktır. Bundan daha kutsal bir iş olamaz. Neden? Çünkü bizler alın teri ile evine ekmek götüren emekçilerin temsilcileriyiz. Bundan daha ağır bir yük, daha onurlu bir iş olamaz” dedi.

Genel Başkanlık görevini bu dönem bırakma kararı aldığını da belirten Şahin, bundan sonra gelecek yönetimin bayrağı devralarak, Öz Gıda-İş Sendikamızı daha ileri noktalara götüreceklerinden dolayı hiçbir şüphesi olmadığını dile getirdi.

Genel Kurul sonrasında gerçekleştirilen seçimlerde Halil Çukutli Öz Gıda-İş Sendikamızın Genel Başkanı olarak seçilirken, Genel Başkan Yardımcılıklarına Tevfik Hançerlioğlu, Sultan Murat Karadağ, Ramazan Gülpolat ve Adnan Gürsoy getirildi.

Genel Kurulun Öz Gıda İş Sendikamıza işçi sınıfına hayırlı olmasını temenni eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

 

 

Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım