Hakis effat
Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

OLEYİS Sendikasına bağlı İşyerilerine “Kadın Dostu İş Yerleri” Sertifikası.

2017-01-29

HAK-İŞ Konfederasyonu ve ÇASGEM işbirliği ile yürütülen sosyal diyalog yoluyla kadın dostu işyerlerini belgelendirme projesinin kapanış toplantısı ve ödül töreninin ardından sona erdi

HAK-İŞ Konfederasyonu Kadın Komitesi ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi tarafından yürütülen “Sosyal Diyalog Yoluyla Kadın Dostu İş Yerlerini Belgelendirme” projesi kapanış toplantısı, 30 Ekim 2016 tarihinde Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Sayın Emine Erdoğan’ın katılımıyla Rixos Grand Ankara’da yoğun katılımlı ve coşkulu bir törenle gerçekleştirildi.

aa2

OLEYİS Sendikasına bağlı üye işyeri Adan Hilton Oteli ve Antalya Öğretmenevi “Kadın Dostu İşyeri” seçilerek sertifika ile ödüllendirildi. Adana Hilton Otelini temsilen, Genel Müdür Elif Yazoğlu’na, İnsan Kaynakları Müdürü Seher Kurcer’e,  Antalya Öğretmenevi Müdürü Erhan Baydur’a Hak-iş Konfederasyon Başkanı Sayın Mahmut Arslan tarafından sertifikaları teslim edildi.

Toplantıya OLEYİS Sendikası Genel Başkanı Vedat BÖKE ve OLEYİS Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Komite Başkanı ile OLEYİS Kadın Üyeleri katıldı. Kapanış toplantısında, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan' ın eşi Emine Erdoğan hanımefendi, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Mehmet Müezzinoğlu, Hak İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut ARSLAN, Hak İş Konfederasyonu Kadın Komite Başkanı Fatma Yavuz birer konuşma yaptılar.

aa4

aa6

 

 

aa3

a1

aa7

aa8

Kapanış toplantısına Milletvekilleri, Belediye Başkanları, çok sayıda Sivil Toplum Örgütü Yönetici ve Uzmanları, HAK-İŞ Konfederasyonu’na bağlı Sendikaların Yönetici ve Uzmanları, HAK-İŞ Kadın Komitesi Üyeleri, Yerel ve Ulusal Basın ve çok sayıda katılımcı katıldı. 

aa1

Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım