Hakis effat
Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

OLEYİS SENDİKASI 12. OLAĞAN GENEL KURULU

2017-01-29

OLEYİS SENDİKASI 12. OLAĞAN GENEL KURULU TOPLANTI VE YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ

 OLEYİS SENDİKASI VEDAT BÖKE İLE YOLA DEVAM EDECEK

 Sendikamız OLEYİS ( Türkiye Otel, Lokanta ve Eğlence Yerleri İşçileri Sendikası) 12. Olağan Genel Kurulu 18-19 Ocak 2014 tarihlerinde Ankara Dedeman Otel’de gerçekleştirildi. Genel Kurulun ikinci günü yapılan seçimler sonucunda Vedat BÖKE OLEYİS Sendikası Başkanlığına yeniden seçildi.

 Vedat Böke Başkanlığındaki OLEYİS Sendikası Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

 

Genel Başkan                      Vedat BÖKE

Mehmet Ali AKPINAR

Erdoğan YILMAZ

Mehmet Ali ÖRS

Nihat ŞAHİN

Ali ÇAĞLAYAN

 OLEYİS Sendikası Genel Başkanı Vedat BÖKE, seçimlerin ardından yaptığı konuşmada, delegelere teşekkür etti. OLEYİS’in sendikal demokrasiye uygun ve sağduyulu bir genel kurul yaptığını söyledi. Bu Genel Kurulun kendilerine büyük bir sorumluluk yüklediğini söyleyen BÖKE, “OLEYİS Sendikası olarak delegelerimizden ve üyelerimizden aldığımız güçle daha büyük ve güçlü bir OLEYİS hedefini önümüze koyduk ve bu amaçla daha fazla çalışacağız” dedi.

Kapsamlı bir Tüzük değişikliğine gidilen OLEYİS Genel Kurulunda eskiden 9 olan Merkez Yönetim Kurulu sayısı 6’ya düşürüldü.

Sendikamızın Genel Kurulu, Konfederasyonumuz HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN, HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcıları Settar ASLAN, Mustafa TORUNTAY, HAK-İŞ Genel Sekreteri Dr. Osman YILDIZ, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin ESEN, Öz Ağaç-İş Sendikası Genel Başkanı Eyüp KARADERELİ, Öz İplik-İş Sendikası Genel Başkanı Murat İNANÇ, Liman-İş Sendikası Genel Başkanı Önder AVCI, Hizmet-İş Sendikası Genel Sekreteri Devlet SERT, Hizmet-İş Sendikası Teşkilatlanma Sekreteri Zekeriya KOCA, Öz Orman-İş Sendikası Genel Sekreteri Bayram AYAZ, Öz Orman-İş Sendikası Genel Eğitim Sekreteri Mustafa ÇINAR, Öz Orman-İş Sendikası Araştırma ve Mevzuat Sekreteri Mehmet ÇELİK, Liman-İş Sendikası Genel Sekreteri Ahmet UÇAR ve DİSK’e bağlı Sosyal-İş Sendikası Genel Başkanı Metin EBETÜRK,  başta olmak üzere delegeler ve üyelerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

DSC 5001  DSC 5014

DSC 5023   DSC 5037

DSC 5072   DSC 5075

DSC 5181   DSC 5205

DSC 5208   DSC 5213

Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım