Hakis effat
Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

OLEYİS EĞİTİM SEMİNERLERİ ANKARA’DA TAMAMLANDI.

2020-12-15

OLEYİS Sendikası Kadın Komitesi  tarafından yürütülen ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı destekleriyle oluşturulan “Yenilikçi Öğrenme Metotlarıyla Turizm Sektöründe Çalışan Kadınların Sendikal Kapasitelerinin Artırılması” eğitim projesinin kapanış toplantısı Ankara’da gerçekleştirildi. 

Eğitim seminerinin Öğleden önceki bölümünde “Sendikacı Kadın Liderler” konulu panelinde Hak-İş Konfederasyonumuz Genel Sekreter Yardımcısı Eda Güner de konuşmacı olarak katıldı. Panelin açılış konuşması Oleyis Genel Başkanımız Vedat Böke tarafından yapıldı. 

Yenilikçi Öğrenme Metotlarıyla Turizm Sektöründe Çalışan Kadınların Sendikal Kapasitelerinin Artırılması eğitim projesinin detayları Oleyis Sendikası Kadın Komite Başkanı Derya Aydoğan tarafından tanıtıldı.  Oleyis Sendikası Genel Sekreteri ve Projenin Koordinatörü Serpil Açıkgöz, Hak-İş “Fıtratta Farklılık” ve “Haklarda Eşitlik” Kavramlarına ilişkin sunum yaparak, sendikal çalışmalara katkısı ve toplu iş sözleşmeleri için etkili müzakere yöntemleri ile ilgili programa katılanlara bilgiler aktardı.  Oleyis Sendikası Hukuk Başmüşaviri Av. Yılmaz İçöz ise “Çalışma Hayatında İşçilerin Sahip Olduğu Yasal Haklara” ilişkin detaylı bir seminer verdi.  Eğitimin son bölümünde Ceren Cebeci “Duygusal Zeka”,  “Yüksek Liderlik ve Yönetici Koçluğu” konu başlıklarında katılımcılara etkili bilgiler aktardı. Eğitim programı katılımcılara sertifika töreniyle ile sona erdi.

 

 

Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım