Hakis effat
Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

2017-08-31

OLEYİS Genel Başkanı Vedat Böke, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesajı yayımladı. 

"Yardımlaşma, dayanışma ve şefkat duygularımızın zirveye ulaştığı dini bayramlardan biri olan mübarek Kurban Bayramı'na ulaşmanın heyecanı ve mutluluğu içindeyiz.

Öncelikle bu önemli ve anlamlı günlerin ülkemiz, İslam alemi ve insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyor, daha nice güzel bayramlara sağlık, mutluluk ve huzur içinde ulaşmayı Yüce Allah'tan temenni ediyorum. 

Bu Mübarek günlerde İslam coğrafyalarında yaşanan zulüm ve gözyaşının tarih boyunca bir örneği yoktur. Son zamanlarda Arakan'da yaşanan gelişmeler ürkütücü boyuttadır. Myanmar'ın Arakan eyaletinde ordu güçleri tarafından Müslümanlara yönelik gerçekleştirilen katliamlar, adeta soykırımı andıran toplu ölümlerin ve göçe zorlanan müslüman kardeşlerimizin durumu yüreğimizi acıtmaktadır. Bu durumu Dünya kamu oyunun görmezden gelmesi ise durumu daha vahim hale getirmektedir. Kendi vatanında özgürce inancını yaşayabilmenin en temel insan hakkı olduğu gerçeğiyle bu zulme tüm islam ülkelerinin ve Birleşmiş Milletler'in çok hızlıca müdahale etmeleri gerekmektedir. 

Bu vesile ile Arakan, Suriye, Doğu Türkistan ve diğer zulme uğrayan islam toplumlarının yaşadığı topraklarda da huzurlu bayramların artık gelmesini, onların da bayramlarını coşkuyla karşılayabilmelerini yüce Allah'tan niyaz ediyorum. 

Tüm Üyelerimizin ve İslam aleminin bayramını en kalbi duygularla kutluyorum." 

Vedat Böke
OLEYİS Genel Başkanı

Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım