Hakis effat
Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

KONFEDERASYONUMUZ HAK-İŞ'TEN VERGİ VE SOSYAL POLİTİKALAR RAPORU

2024-06-26

KONFEDERASYONUMUZ HAK-İŞ'TEN VERGİ VE SOSYAL POLİTİKALAR RAPORU

HAK-İŞ Akademi tarafından alanında uzman hocalara hazırlatılan “Refahın Adil Paylaşımında Vergi ve Sosyal Politikalar Raporu” düzenlenen basın toplantısı ile kamuoyuna tanıtıldı.

Genel Başkanımız Vedat BÖKE, HAK-İŞ Genel Merkezinde 26 Haziran 2024 tarihinde gerçekleştirilen “Refahın Adil Paylaşımında Vergi ve Sosyal Politikalar Raporu” tanıtım toplantısına katıldı.

Gerçekleştirilen toplantıya HAK-İŞ Genel Başkanımız Mahmut Arslan başta olmak üzere, HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcılarımız Yunus Değirmenci, Devlet Sert, Halil Çukutli, Mehmet Ali Kayabaşı, Genel Başkanımız Vedat BÖKE, HAK-İŞ Genel Sekreteri Eda Akbulut, HAK-İŞ Genel Sekreter Yardımcısı Hamdi Abdullah Koçoğlu, HAK-İŞ Akademisi Başkanı Prof. Dr. Cengiz Anık, Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Uğur Akkoç, Kırıkkale Üniversitesi Hukuk Fakültesi İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Öğretim Üyesi Dr. Cavit Demiral, Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari İlimler Fakültesi Maliye Bölümü Öğretim Üyesi Mustafa Yıldıran, Konfederasyonumuza bağlı sendikalarımızın genel başkan ve yardımcıları, akademisyenler ve basın mensupları katıldı.

HAK-İŞ Genel Başkanımız Arslan, HAK-İŞ Akademi tarafından yapılan ilk çalışma olan raporun, Türkiye'de mevcut gelir ve servet dağılımının ortaya konulması, oluşturulan milli gelirden değişik toplumsal grupların hakkettiği payı almalarına yönelik, adil ve hakkaniyetli bir vergi sistemi ile sosyal politikaların ortaya konulması amacıyla dört farklı üniversiteden akademisyenlerin altı aylık çalışmayla hazırladığını belirtti.

 

Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım