Hakis effat
Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

KONFEDERASYONUMUZ HAK-İŞ TARAFINDAN DÜZENLENEN "HAKLARIMIZ İÇİN MEYDANLARDAYIZ" MİTİNGİNE KATILDIK

2024-08-23

Konfederasyonumuz HAK-İŞ tarafından “Haklarımız İçin Meydanlardayız” temasıyla gerçekleştirilen kitlesel mitingi ilki Kayseri’de büyük bir çoşku ve katılım ile gerçekleştirildi. Alanı dolduran binlerce emekçiyle birlikte, vergi adaletsizliği; sendikal baskılar, işten çıkarmalar ve sürgünler, Kamu Çerçeve Protokolü’ne ek protokol zam talebi, kayıt dışı istihdam, kapsam dışında kalanlar için kadro talebi, örgütlenmenin önündeki engeller ve iş kazaları başta olmak üzere çalışma hayatının gündemindeki konulara ilişkin taleplerimizi dile getirdik.

Konfederasyonumuz HAK-İŞ Genel Başkanımız Mahmut Arslan'ın liderliğinde Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde ilki gerçekleştirilen mitinge, HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcıları Devlet Sert, Yunus Değirmenci, Mehmet Ali Kayabaşı, Genel Başkanımız Vedat Böke, HAK-İŞ Genel Sekreteri Eda Akbulut, Genel Sekreter Yardımcımız Fatma Zengin, Genel Başkan Vekilimiz Serpil Açıkgöz, Genel Başkan Yardımcımız Derya Aydoğan, Kudüs Komite Başkanımız Halit Burak Kolsal, Konfederasyonumuza bağlı sendikaların yönetim kurulu üyeleri, çevre illerden gelen şube başkan ve yönetimlerimiz, üyelerimiz, temsilcilerimiz katıldı.

Program, iş kazaları, deprem, salgın, doğal afet ve vatan savunmasında kaybettiğimiz şehitlerimiz için saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Vatan uğrunda kahramanca can veren tüm şehitlerimiz, iş kazalarında hayatını kaybedenler ve Filistin’de şehit olan kardeşlerimiz için Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi.

HAK-İŞ Genel Başkanımız Mahmut Arslan, çalışma hayatının gündemine ilişkin HAK-İŞ’in talep ve önerilerini paylaştı.

Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım