Hakis effat
Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

İDLİB ŞEHİTLERİ ANISINA BİNLERCE FİDAN

2020-03-06

HAK-İŞ Konfederasyonumuz tarafından düzenlenen Özgecan Hatıra Ormanında  İdlib Şehitleri için Özgecan Aslan Hatıra Orman alanında fidan dikti. HAK-İŞ Kadın Komitesi Özgecan Aslan Hatıra Orman alanında  Genel Başkanımız Vedat Böke, Yönetim Kurulumuz, Genel Sekreterimiz, Kadın Komite Başkanımız,Şube Başkanlarımız ile birlikte HAK-İŞ Kadın Komitesi Özgecan Aslan Hatıra Orman alanında fidan dikti.

HAK-İŞ Kadın Komitesi Özgecan Aslan Hatıra Orman alanında 5 Mart 2020 tarihinde gerçekleştirilen fidan dikim etkinliğinde, HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Yönetim kurulu HAK-İŞ Kadın Komitesi Başkanı Fatma Zengin ve konfederasyonumuza bağlı sendikalarımızın kadın komitesi başkan ve üyeleriyle birlikte İdlib’de şehit olan kahraman askerlerimiz için HAK-İŞ Kadın Komitesi Özgecan Aslan Hatıra Orman alanında fidan dikti.

Programda, İdlib’de şehit düşen askerlerimiz başta olmak üzere bütün şehitlerimiz için Öz İnşaat İş Sendikamızın Genel Başkanı Zekeriya Koca tarafından Kur-an’ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi. Şehitlerimiz için dualar edildi.

Programda, İdlib’de şehit düşen askerlerimizin isimlerinin yer aldığı “Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz, gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun” yazılı bir pankart açıldı.

 

Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım