Hakis effat
Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

HAK-İŞ BAŞKANLAR KURULU DEPREM GÜNDEMİYLE OLAĞANÜSTÜ TOPLANDI

2023-02-07

HAK-İŞ BAŞKANLAR KURULU DEPREM GÜNDEMİYLE OLAĞANÜSTÜ TOPLANDI

Genel Başkanımız Vedat Böke, Deprem Gündemiyle Toplanan HAK-İŞ Başkanlar Kurulu Toplantısına Katıldı

HAK-İŞ Başkanlar Kurulu, HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan başkanlığında Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 10 ilimizi etkileyen deprem gündemiyle olağanüstü toplandı.

HAK-İŞ Olağanüstü Başkanlar Kurulu, HAK-İŞ Başkanı Mahmut Arslan başkanlığında, Genel Başkan Yardımcısı Dr. Osman Yıldız, Genel Sekreter Eda Akbulut, Genel Başkanımız Vedat Böke, HAK-İŞ’e bağlı Sendikaların Genel Başkan ve Genel Başkan Yardımcılarının katılımıyla 7 Şubat 2023 tarihinde HAK-İŞ Genel Merkezinde gerçekleştirildi.

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, bölgede yaşanan son gelişmeler, AFAD ve Türkiye AB KİK heyeti ile yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Genel Başkanımız Mahmut Arslan, bölgede yaşanan son gelişmeler, AFAD ve Türkiye AB KİK heyeti ile yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Depremin hemen ardından HAK-İŞ Genel Merkezimizde bir kriz merkezi oluşturulduğunu, HAK-İŞ Konfederasyonumuz Afet İşleri Komitemiz bünyesinde kurulan HAK Arama ve Kurtarma Umut Timi personellerimizin depremin hemen ardından bölgeye gönderilerek arama ve kurtarma çalışmalarına aktif katıldığını ve dün gece iki evladımızı enkazdan sağ olarak kurtardıklarını ifade etti.

Şuanda bölgede yoğun olarak, battaniye; uyku tulumu, çadır, katalitik soba ve jeneratöre ihtiyaç duyulduğunu ifade eden Arslan, HAK-İŞ’in sendikalarımızla birlikte HAK-İŞ’in bağış hesabında toplanacak paralarla ayni ve nakdi yardımları AFAD koordinasyonunda bölgeye ulaştıracağını söyledi.

Arslan, HAK-İŞ Konfederasyonu ve bağlı sendikalarımız olarak bölgede yaşanan depremin olumsuzluklarının azaltılması konusunda ellerinden gelen her türlü desteği sağlayacaklarını belirterek, bölgede hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileğinde bulundu. Arslan, “Bütün sendikalarımızla birlikte var gücümüzle bu büyük felaket karşısında milletimizin yanında olduğumuzu bir kez daha yinelemek istiyoruz. İnşallah böyle büyük felaketler bir daha yaşamayız” diye konuştu.

Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım