Hakis effat
Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

GENEL BAŞKANIMIZ VEDAT BÖKE 1 MAYIS NEDENİYLE  BİR MESAJ YAYINLADI 

2022-04-30

Millet olarak çalışmanın, üretmenin, hayatı üreterek kazanmanın kutsallığına, alın teri ve emekle kazanılan gelirin bereketine inandıklarını vurgulayan Böke, şunları kaydetti:

"Çalışarak elde ettiğimiz kazanç kıymetlidir. Bu kazancın kıymeti, iç huzurumuzu tesis eden en önemli vicdani kanaatler arasında yer almaktadır. Bu anlamda çalışanın, emek ve güç sarf edenin hakkının 'alın teri kurumadan' ödenmesi, inancımızda çok büyük hassasiyetle emredilen hükümlerin başında gelmektedir. Dünyayı ve ülkemizi etkileyen koronavirüs salgınının önlenmesi ve hafiflemesinden sonra  yaşadığımız ekonomik krizlerin milletimizin canını acıttığını biliyoruz, hep birlikte yaşıyoruz. Bu krizden kurtulmak için üzerimize düşen bütün sorumlulukları yerine getirmek için canla, başla çalışıyoruz.

Tüm bu yaşananlara rağmen ülkemizin emek ve birikimine inanıyoruz, Ülkece bu sıkıntıları da hep birlikte başa çıkacağımızı biliyoruz.

  Bu 1 Mayıs’ta “Eli öpülesi kahraman emekçilerimiz, Yeni Bir dünya inşa etmek hedefimiz” diyoruz.

1 Mayıs Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma günümüz ve Ramazan Bayramımız kutlu olsun. Bu özel günümüz ile birlikte tüm emekçilerimize aileleriyle birlikte huzurlu ve mutlu bir ömür diliyorum." ifadesini kullandı.

Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım