Hakis effat
Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZIN 101. YIL DÖNÜMÜNÜ GURURLA KUTLUYORUZ

2023-08-29

30 Ağustos Zafer Bayramımızın 101. Yıl Dönümünü Gururla Kutluyoruz

Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olan, milletimizin özgürlük ve bağımsızlık yolundaki inanç, irade ve kararlılığını bütün dünyaya gösterdiği, her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 101. yıl dönümünü büyük bir gururla kutluyoruz.

Millet olarak tarihimizin en şanlı zaferlerinden biri olan 30 Ağustos Zaferi, Milletimizi esir etmek isteyen düşmanlara karşı,  genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, çocuğuyla topyekûn verilmiş bir savaşın ve Zafer Destanı’nın yazıldığı bir gündür. Bağımsızlık savaşımız bu zaferle taçlanmıştır. Bizlerde, imkânsızlıklar içerisinde, büyük fedakârlıklarla 101 yıl önce kazandığımız bu zaferin sonucunca elde edilen bağımsızlığımızdan dünya var oldukça asla vazgeçmeyeceğiz.

Bu vesileyle şahsım ve yönetim kurulum adına, aziz milletimizin ve üyelerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, bizlere bu zaferi armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere canlarını seve seve feda eden tüm kahraman şehit ve gazilerimizi rahmet, şükran, saygı ve minnetle yad ediyoruz.

VEDAT BÖKE
OLEYİS SENDİKASI GENEL BAŞKANI

Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım