23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 105. yılında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu anlamlı günü coşku ve gururla kutluyoruz.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, milletimizin bağımsızlık yolundaki kararlılığının ve çocuklara verdiğimiz değerin en güzel simgesidir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın; özgür, adil ve barış dolu bir dünyada büyümeleri en büyük arzumuzdur.
Oleyis Sendikası olarak; emek, dayanışma ve barış değerlerini yücelterek çocuklarımıza daha aydınlık bir gelecek bırakmak için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz.
Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu topraklara özgürlük ve egemenlik kazandıran tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyoruz.
Vedat BÖKE
Oleyis Sendikası Genel Başkanı