Hakis effat
Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLU OLSUN

2023-05-18

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLU OLSUN

 

19 Mayıs 1919, Türk Ulusunun uyandığı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ya istiklal, ya ölüm” diyerek ulus egemenliğine dayanan, tam bağımsız bir devlet kurma kararının yaşama geçirildiği gündür.
 

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin gelişerek yükselmesinin ancak Türk gençliğinin çalışkanlığı ve azmiyle mümkün olabileceğini düşünen Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyetimizin muhafazası ve savunulması görevini, her zaman inandığı ve en çok güvendiği Türk gençliğine vermiştir.
 

Sevgili Gençler; Aziz şehitlerimizin canları pahasına savunduğu bu cennet vatan üzerinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti Devletinin geleceği, bu istiklâl bilinciyle yetişen siz kıymetli gençlere emanet edilmiştir. Bu değerli emaneti yaşatmak, sonsuza kadar korumak ve gelecek nesillere en iyi şekilde aktarmak siz gençlerin en önemli görevi ve sorumluluğudur.
 

Bu duygu ve düşüncelerle, Milli Mücadele’nin başlangıcının 104.Yıl dönümünde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygı ile anıyor, yüce milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı yürekten kutluyorum.

VEDAT BÖKE
Oleyis Sendikası Genel Başkanı

Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım