Hakis effat
Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

15 TEMMUZ’U UNUTMADIK

2020-07-14

Demokrasiyi ortadan kaldırmaya yönelik üniforma giymiş teröristlerinin Türkiye Cumhuriyeti ve seçilmiş hükümete karşı devletin emanet ettiği silahları vatanın öz evlatlarına doğrultarak kalkıştığı darbe girişiminin üzerinden 4 yıl geçti.

Bugün hain kalkışmaya direnen Türk Milletinin günü, 15 Temmuz'un yıl dönümü. 251 vatandaşımız şehit, 2196 vatandaşımız da gazi olduğu ülkenin dört bir yanında kahramanca direniş öykülerinin yazıldığı  yüce milletimiz tarihte olduğu gibi  15 Temmuz akşamı yine hainlere, çetelere, Türkiye Cumhuriyeti'nin düşmanlarına unutamayacakları bir ders vermiştir.

Bu hain girişime karşı ilk anlardan itibaren toplum olarak çok önemli bir demokrasi sınavı verdik.  HAK-İŞ Konfederasyonumuz ve sendikalarımız, bu alçak darbe girişimine, saldırılara karşı mücadele ederek, 15 Temmuz gecesi sokağa çıkarak, canını ve her şeyini ortaya koyan bir tutum sergilemiştir.

Sivil toplum kuruluşları ve toplumumuzun tüm kesimleri 15 Temmuz 2016 gecesi demokrasimize sahip çıktı.  Darbe girişimine karşı kahramanca mücadele verirken yaşamını yitiren şehitlerimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz.

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır. 15 Temmuz ve tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun.

VEDAT BÖKE

OLEYİS Genel Başkanı

Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım