Hakis effat
Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ

2022-07-13

Oleyis Genel Başkanı Sn. Vedat Böke, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

 

Başkanımız mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne, Anayasal düzeni yıkmak, demokrasimizi ortadan kaldırmaya yönelik FETÖ/PDY Terör Örgütü tarafından 15 Temmuz 2016 gecesi hain darbe teşebbüsü, aziz Milletimizin canlarını hiçe sayarak sokaklara ve caddelere akın ederek bertaraf edilmiştir. 15 Temmuz gecesi demokrasimize sahip çıkmak için eli kanlı teröristlerin karşısına dikilen 251 vatandaşımız şehit düşmüş, 2 bin 301 vatandaşımız ise gazi olmuştur.

 

Oleyis, her türlü darbe girişimlerinde olduğu gibi Türkiye’nin beka sorununa, geleceğine, milli iradesine, birliğine ve bütünlüğüne karşı yapılan bu hain saldırılara karşı mücadele etmiş, etmeye de devam edecektir. 15 Temmuz gecesi Hak-İŞ Konfederasyonumuzun liderliğinde ilk sokağa çıkan, canını ve her şeyini ortaya koyan bir tutum sergilemiştir. HAK-İŞ, 15 Temmuz darbe girişimine karşı tüm sendikaları ve teşkilatı ile birlikte, milletten, demokrasiden ve özgürlüklerden yana olan tavrını kararlı bir şekilde ortaya koymuş, demokratik bir duruş sergilemiştir.

 

HAK-İŞ, bu uğurda şehitler vermiştir. HAK-İŞ üyesi Celalettin İbiş, Ahmet Özsoy, Ali Karslı ve Hakan Gülşen kardeşlerimiz şehit olmuştur. Onların aziz hatıralarına sahip çıkacağız.

 

Vatan söz konusu olunca her bir ferdin destan yazarak vatanına sahip çıkacağını tüm dünyaya göstermiştir. Devletimizin tüm kurumları, güvenlik güçleri ve Asil Milletimizin dua ve destekleriyle; ülkemizin bekasına, birliğine, huzuruna ve geleceğine kast eden tüm hain odaklara ve bölücü terör örgütlerine karşı mücadeleden asla taviz verilmeyecektir.

 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ve hain darbe teşebbüsünün 6. Yılı kapsamında her zaman bir ve bütün olacağız. Birlikte demokrasimize güç verecek, şehitlerimizin aziz hatıralarına ve kanlarıyla müşerref kıldıkları bu topraklara sahip çıkmaya devam edeceğiz. 15 Temmuz'u unutmayacağız, unutturmayacağız.

 

15 Temmuz Türkiye’yi işgal ve hain darbe girişimine kahramanca direnen, vatanı, milleti, inançları, özgürlüğü ve Cumhuriyetimizin bekası için canlarını feda eden aziz şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, gazilerimize sağlıklı, mutlu bir ömür diliyorum.”

Vedat BÖKE

Oleyis Genel Başkanı

 

 

Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım