Hakis effat
Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

1 MAYIS’TA 81 İLDE KARDEŞ SENDİKALARIMIZILA KAHRAMANMARAŞ VE 80 İLDEYDİK

2023-05-05

Kahramanmaraş İlimizde gerçekleştirdiğimiz 1 Mayıs Programımızı 6 Şubat depreminde kaybettiğimiz vatandaşlarımızın yasıyla buruk bir şekilde gerçekleştirdik. 

HAK-İŞ çatısı altında OLEYİS olarak, 1 Mayıs Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma gününde Kahramanmaraş’ta birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları verdik.

HAK-İŞ’in Emeğin Evrensel Gücü: HAK-İŞ temasıyla Depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ta gerçekleştirilen 1 Mayıs Uluslararası Birlik Mücadele ve Dayanışma Günü programına, HAK-İŞ Genel Başkanımız Mahmut Arslan, HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcılarımız Dr. Osman Yıldız ve Yunus Değirmenci, HAK-İŞ Genel Sekreterimiz Eda Akbulut, Genel Sekreter Yardımcımız Fatma Zengin, Oleyis Sendika Başkanımız Vedat Böke, Genel Başkan Vekilimiz Serpil Açıkgöz, Genel Başkan Yardımcımız Derya Aydoğan ve Yönetim kurulumuz, HAK-İŞ’e üye sendikalarımızın Genel Başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile binlerce HAK-İŞ üyesi katıldı.

1 Mayıs programımıza depremden ağır şekilde etkilenen Kahramanmaraş, Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, , Kilis, Malatya, Osmaniye, Şanlıurfa ve Elazığ illerinden ve komşu iller olan Mardin, Siirt, Şırnak, Mersin, İstanbul, Kırşehir, Kayseri, Niğde, Karaman, Sivas, Erzincan, Bingöl, Batman, Muş ve çevre illerden katılan binlerce HAK-İŞ’li emekçi Genel Başkanımız Mahmut Arslan ile birlikte Kahramanmaraş’ta kortej oluşturup 1 Mayıs programımız için İstasyon Meydanına yürüdü. “Yaşasın HAK-İŞ, Yaşasın 1 Mayıs”, “HAK-İŞ Seninle Gurur Duyuyor” , “HAK-İŞ Nerede Biz Oradayız”, “ sloganları atıldı.

Program, iş kazaları, deprem, salgın, doğal afet ve vatan savunmasında kaybettiğimiz şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Deprem şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim tilavetinin ve dualar okundu.

 

 

 

Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım